Bye bye Sweden!

Kör en snabb update för sen ska jag chilla galet innan tåget går mot Kastrup. I fredags var det kräftskiva hos Forsén, en riktigt rolig och lyckad kväll! Igår firade vi vår unge far, grattis pappa! Och så drog jag och Becca till Åhus på kvällen. Nu blir det Malta en månad framåt sedan flyttar jag hem! Tror jag kommer skriva i min Malta-blogg den sista tiden där, en jäkla massa hoppande bland bloggarna här :)

Stockholm

Nu har jag varit hemma i nästan tre veckor och hunnit med både Helsingborg, Danmark, sommarstugan, Norge och nu Stockholm. Det har varit full rulle hela tiden och jag har knappt hunnit vara hemma någonting. Men det är så jag är som person, älskar att ha kalendern fullplanerad och nu har jag vänner över hela Sverige som jag vill besöka så det blir en del åkande. Jätteroligt har det varit men lite mer sömn och lugn och ro hade inte skadat :) note til myself. 
 
Jag kan stolt berätta att jag ändrat min uppfattning om Stockholm. Jag har bara varit där en gång förut (Arlanda och SHM-konserten borträknat) och då gillade jag inte staden så hemskt mycket. Vi var bara i centrum den gången och där var det alldeles för mycket folk och för stressigt för denna lilla skåningen. Denna gång har Henrik tagit mig runt på diverse smultronställen turisterna inte hittar, vi har ätit den godaste thaimaten någonting och kopplat av med ett glas vin på en härlig båt. Julia tog med mig ut en kväll ooch vi hamnade på Trädgården. Inte alls min typ av musik men det var skoj ändå! För att avsluta, jag gillar Stockholm och kan lätt tänka mig att åka dit igen!
Ett gäng malteser! Jag, Julia och Viktor sprang på varandra, väldigt random!
Jag, Julia och Eija på Trädgården
Ett jäkla berg jag klättrade hela vägen uppför med två väskor. Väl uppe ser jag att på andra sidan fanns det en gång upp med trappor, damn!
Utsikt över hela Stockholm, värt lite klättrande!

It´s a little bit funny

Sitter och pluggar för första gången sedan jag tog studenten inför ett test..
Imorgon åker jag upp till Stockholm! :D
Älskar den här bilden alltså. Jag skrattade så mycket åt en ful bild på mig att jag knappt kunde stå upp!