20 januari 2015

Hej bloggen! Hur mår ni?
Kul att jag slog mitt bloggrekord med mitt förra inlägg! Så många som hört av sig för att göra planer inför min hemkomst, jag älskar det! Jag ska bannemig inte komma hem och bli en soffliggare, jag ska se till att det händer saker! 

Utan att låta fånig så vill jag berätta att jag faktist blivit lite hälsosammaren (Nu kommer New year, new me-bullshiten tänker ni) jag har börjat gå till gymmet innan jobbet och jävlar vilken skillnad det gör på dagarna. Jag känner mig mycket piggare och gladare och jag orkar mer. Jag gillar mest att träna på morgonen för då känns det som att man förbränner mer plus att då får man oftast ha gymmet för sig själv. Visst finns det vissa dagar som jag prioriterar sömnen istället och det är helt okej. Jag försöker även vara nyttig, äter knappt några kolhydrater alls. Det är så bra att på buffén vi äter varje dag så står där en man som blandar ihop sallader utefter våra önskemål och de är supergoda så dem klarar jag mig gott och väl på. Och visst är det så att jag ibland också unnar mig en slice pizza men det är också helt okej. Jag tror att det fungerar bäst så för mig, att inte vara för strikt med saker och ting för skulle jag förbjuda mig helt till att äta eller göra saker så skulle det ändå inte fungera. 

Sedan så har jag tagit itu med jobbsökandet också, jag tycker faktist att det är kul att söka jobb! Speciellt när man hittar något som man verkligen vill ha eller när arbetsgivaren varit lite kreativ och använder sig utav ett annorlunda sätt att rekrytera på, t.ex. som när man får spela in en video utav sig själv eller liknande. Så jag skickar in ansökningar lite här och där och hoppas på att jag ska få ett jobb lagom tills jag flyttar hem eller till sommaren. Jag är en sån person som specialiserar mitt personliga brev utefter arbetsplatsen jag ansöker till och tycker det är kul att sitta och klura på vilka egenskaper jag har som skulle passa bra in just hos dem osv. Jag har ju trots allt jobbat med rekrytering och vet hur tråkigt det är att få in personliga brev utan någon personlig touch eller när man får in ansökningar från folk som inte ens vill ha jobbet eller skulle passat in där, bara för att dem måste skicka in ett x antal ansökningar per dag enligt Arbetsförmedlingen för att få ersättning... 

Nu har jag varit på Mauritus i 6 veckor! Jag skäms ganska mycket över att jag faktist inte sett mer utav ön än det hotellområde som jag bor och jobbar på, förhoppningsvis så kan jag ge mig iväg och se lite nästa vecka på mina lediga dagar så ni också kan få ta del utav bilder från Mauritius här i bloggen, jag håller tummarna för det! :)
Chillade lite i hängmattan efter en joggingtur!

Kommentarer :

#1: Anonym

Härlig bild

skriven

Kommentera inlägget här :