Boattrip

Här kommer ännu ett båtinlägg hehe! Idag åkte jag och Mette äntligen med Catamaranen, jag har tjatat om att jag vill åka med den ända sedan jag kom hit. Vi såg både pilotvalar och delfiner :D Nu är det ca 3 veckor tills jag kommer hem på semester!

Kika noga på denna bilden så ser ni Teide med snö på:

En liten uppdatering

Hola bloggen! Long time no see. 
Idag har jag åkt ubåt! Det är en utflykt som vi har som jag studerade, vi åkte ner på 25 meter djup och spanade in fiskar. En dykare kom och matade dem också och lekte lite med dem stora rockorna, kul jobb!
Nu har jag börjat jobba dygnet runt.. Det tror ni säkert inte på men det är sant. Från klockan åtta på morgonen till åtta på kvällen så jobbar jag på hotellet (har vi tur så får vi en liten siesta på dagen) och sedan från klockan åtta på kvällen till klockan åtta på morgonen så har jag servicetelefonen. Vilket innebär att på nätterna sover jag med vår nödtelefon som gäster kan ringa om de behöver hjälp och jag måste hela tiden vara redo för att åka till dem om det skulle vara något akut. Vi får hoppas på sju lugna nätter framöver...
 
Annars så har vi även varit på båttur idag!

Bästa säljaren

Mitt i allt kaos och elände som sker just nu i mitt liv här borta så hände det faktist en rolig sak. Jag blev nämligen veckans bästa säljare! :D Den person som säljer mest utflykter per vecka belönas med en halv dags ledighet. Som jag ska njuta utav den på måndag!
Take me hooooome