Hej igen!

Får faktist ta och erkänna att jag saknar bloggen lite ibland, men det jag inte saknar är att känna mig stressad över att jag inte bloggat. Så hädanefter kommer det blogginlägg när jag känner för det!

Jag är inne på min andra säsong på Fritidsresor och blev satt ute på landet i Bulgarien. Det var med blandade känslor jag åkte hit och jag fick verkligen ingen bra start här men det känns bättre nu. Det är bara jag och min danska (underbara!) kollega Signe här ute så det har varit en stor omställning för mig från att alltid ha folk runt omkring mig till att mesta dels vara helt ensam. Men livet är fullt med utmaningar och jag har bestämt mig för att även klara av den här! Jag tror ändå att allt händer utav en anledning. 

Om bara 3 dagar kommer min familj och hälsar på mig!!!! Det gör mig så glad, jag längtar så mycket efter dem och det har fått mig att hålla huvudet högt i jobbiga situationer. 

Första veckan här nere så fick vi bo i Sunny Beach med resten utav teamet här. Tänkte bjuda på lite blandade bilder från säsongens gång!