Poolfun

Jassou!
Idag är jag ledig och jag har verkligen sovit hela dagen, sedan jag kom hit så har jag jobbat mycket, sovit dåligt och haft en förkylning på det så jag har tyvärr inte mått så bra men jag har kämpat mig igenom dagarna ändå. Därför behövde jag verkligen spendera den här dagen med att kurera mig. Dock så är jag ledig imorgon igen och då ska jag hitta på något!
 
På torsdag denna vecka så har vi Kick down här, typ en kick off som man har varje säsong när säsongen börjar närma sig sitt slut. Temat är Gala, ska bli så kul :D Lägger upp två bilder här från när jag jobbade för några dagar sedan, på schemat hade vi 2 timmars poolfun och jag var i vattnet och lekte med barnen, blev som ett litet barn själv haha och vi hade så kul! :D

En månad kvar

26 september- idag har jag varit här i en vecka och idag är det en månad kvar tills jag åker härifrån. Say what? Känns verkligen som att jag kom igår! Det roliga är att jag nyss kom hit, men dem som jobbat här hela sommaren har börjat att åka härifrån nu. Ikväll ska jag på en avskedsmiddag för två tjejer, en som jag känner sen Teneriffa och den andra vet jag typ knappt vem det är shit vad pin.. Så vi ska gå till restaurangen Red som är allas favorit här, jag var där igår och dem hade god mat!

Mamma undrade hur jag bor så här kommer en bild på mitt rum efter att städerskan varit här. Och ja, jag har fortfarande vissa saker i mina resväskor för allt fick inte plats i garderoben.. Vi bor på ett hotell som ligger ovanför McDonalds hehe
 
Var och traskade i Gamla stan igår igen så slänger upp lite bilder därifrån med!

Beachclub

Hej bloggen! Idag har jag min första lediga dag här på Rhodos och ligger i skrivande stund vid en pool med havsutsikt. Är på beachclub med två tjejer från mitt team och har det gött. Det går runt servitörer hela tiden och fyller på våra vattenglas med iskallt vatten haha sån lyx! Vi får se vad som händer ikväll :)