Rhodos nästa!

Igår fick jag mina flygbiljetter härifrån och jag kan med glädje berätta att om 23 dagar flyttar jag till RHODOS :D Äntligen ska jag få göra något som jag velat så länge, nämligen att bo i Grekland! När vi gjorde våra sommarval så var 3 utav mina 5 val grekiska öar och Rhodos var en utav dem så det känns så himla kul att jag faktist får åka dit nu och jobba! Vad jag ser fram emot mest är att träffa nya människor, bada i det turkosa medelhavet och den underbara maten såklart! Souvlaki och grekisk sallad here I come!!!
Sista bilden är från när vi var på Rhodos 2011 :)

Teamday

Idag så puttade Signe i mig i poolen på jobbet! Så det slutade med att hon också hoppade i och så var vi i poolen och lekte med alla barn, superkul! Sedan blev jag också iputtad av animationteamet några gånger haha! Sådana här jobbdagar är guld värda! 
Lagom snygg efter att ha varit i poolen i uniformen ;)

I helgen så hade vi teambuilding så vi åkte buss ca 5 timmar inåt i Bulgarien och sov över på ett fint hotell en natt. På kvällen hade vi middag och Blue Awards, när man lämnar ut nomineringar. Jag fick Miss Mauritius haha! Dagen efter tog vi vårt teamphoto som ni ser här:
 
 

Ost

Här i Bulgarien så kan man äta ost. En jävla massa ost! Och det gör jag med tydligen. Vem sjutton beställer in friterad camembertost med blåbärssylt OCH svamp fyllda med ost och bacon. Det gör tydligen jag. Och nu ligger jag och dör i min säng, dör ostdöden. Ligger typ och gråter i min säng så ont i magen jag har av all ost. Ska aldrig mer äta ost alltså!!!!
Och så lyckades jag få ett helt inlägg att handla om ost tydligen.
 Lägger in en fin bild på havet jag tog i stugan för 2 år sedan för att få någorlunda struktur på det här inlägget! Eller, blev det bara värre? haha!