Hem ljuva hem

Jag är hemma! Och det har jag varit i ca en månad. Med en flygresa så lämnade jag guidelivet bakom mig och påbörjade mitt nya liv med bravur. Redan första veckan så hann jag:
köpa en ny garderob (alltså innehåller i den, det var dags att anpassa sig till svenskt mode a la 2015!)
köpa gymkort
skaffa ett jobb
köpa en bil
träffa saknade vänner och släkt
och en massa mer men det här var de stora sakerna! Allting gick verkligen i 190, jag som var helt slut efter Mauritius kan inte riktigt i efterhand förstå hur jag orkade haha! Men nu har det alltså gått en månad sedan jag kom hem och jag trivs superbra på mitt nya jobb som receptionist. Jag jobbar bara halvtid nu i april så jag har även passat på att besöka Gabriella i Malmö två gånger och så har jag färgat håret! Bye bye Blondie :D Annars så hittar ni mig faktist på gymmet, jag älskar att träna och tränar ca 4 dagar i veckan. Nu har jag äntligen börjat gå på Zumba igen som jag saknat såååå mycket!

Jag är så glad över att vara hemma, det känns helt rätt och det var verkligen på tiden. Jag njuter för fullt av vardagssaker och jag älskar att bo hemma med familjen - folk tjatar på mig om när jag ska flytta till en egen lägenhet eller vad jag ska göra när mitt kontrakt går ut i september men vet ni vad, jag är inte orolig alls själv, det löser sig och jag tar det när det kommer! Jag vill leva i nuet och inte i framtiden, och jag kommer inte flytta hemifrån på ett bra tag för jag älskar att bo hemma, det är alltid någon där man kan prata med, kylskåpet är fullt med mat och nu när jag har min egna bil kan jag göra vad jag vill när jag vill så vad ska jag med en ensam lägenhet till? Jag flyttade trots allt hemifrån när jag var 18 vilket var bra mycket tidigare än många andra och nu vill jag bara ta igen tiden jag varit borta.

Nu ser jag fram emot en riktigt fin svensk sommar med allt vad det innebär, vädret har ju redan visat sig från sin fina sida!