Karnival

Trodde aldrig att jag skulle säga det här men nu har jag faktist börjat längta härifrån. Alla här är så jädrans trötta på varandra. Vi jobbar ihop, bor ihop och spenderar vår fritid tillsammans så nu i slutet har det blivit för mycket helt enkelt. Jag har ju bara varit här i 4 månader men de flesta har varit här i ett halvår och har redan sin nästa destination i huvudet istället för den här.. Men nu har jag mindre än en månad kvar här! Den 28e april är jag hemma på svensk mark för 2 veckors semester, ska bli riktigt skönt :) Och när jag lämnar Teneriffa så har jag bott här i exakt 5 månader! 
 
Det är Karnival här i Los Christianos denna vecka vilket innebär tivoli, karnivalståg och en massa matstånd m.m. Vi har varit där nere två dagar i rad nu och åkt karuseller och kikat på karnivalen. Det är kul när det händer saker! Men måste säga att de har en helt annan (läs ingen alls) säkerhet på karusellerna här än i Sverige, trodde jag skulle dö igår! Här kommer en bild på familjen Simpsons från Karnivalen, det är så kul att alla verkligen går all in med sina kostymer här!

Finbesök

Mitt under vår Kick down så landade Sara och Vibeke på Teneriffa! Självklart så hade dem inget val utan fick komma dit och nu har dem varit här i en hel vecka.. tiden går fort när man har roligt! Jag har varit ledig 4 dagar när dem varit här så vi har verkligen hunnit med en hel del. Vi har varit på Siam Park, åkt på roadtrip till Teide, Loro Parque och till Santa cruz, vi har även hunnit med stranden och en hel del restaurang besök har det blivit. Sara och Vibeke är nu välkända hos personalen på Chill out haha :) Imorse blev jag bjuden på frukost på toppen utav ett berg! Det var helt fantastiskt :D Ikväll är deras sista kväll och vi ska på en dansk afton på ett danskt ställe som heter Mermaid och käka frikadeeeeller! Det har varit jätteroligt att ha er här, hoppas på ett snart återseende :) 

Kick down!

I torsdags var det dags för Kick down, som man har när det är dags att stänga ner destinationen för säsongen. Vi åkte ut med piratbåten och sedan på kvällen var det Hawaii-tema på Kippis med nomineringar. Jag skrattar fortfarande åt nomineringen som jag vann haha!