Studerande

Idag stod det studera Playa de las Americas och Los Christianos på mitt schema. Vilket innebar att jag på egen hand skulle gå runt och leta upp våra hotell, restaurangerna vi rekommenderar, busshållsplatser, turistinformation, postoffice, polisstation, you name it.. I nio timmar powerwalkade jag runt, det gick lite trögt i början men när jag väl vande mig vid kartan så fungerade det bra! Behöver jag ens säga att mina ben och fötter skriker av smärta? Teneriffa är sååå mycket större än vad jag trodde! Det finns så sjukt mycket restauranger här, och många skandinaviska! Jag tog lunch på en som heter Göta Kanal idag där dagens var pannbiff :) Givetvis studerade jag även hotellet jag ska vara på sen, det var väldans stort men jättefint, och personalen var så himla trevlig! Där kommer jag säkerligen att trivas bra. 
Jag gillar ju inte att ta bilder om det är tråkigt väder, dock är jag superglad över att solen inte var framme idag för då hade jag nog inte klarat 9 timmars powerwalk alltså :P Anyway, här kommer några jag tog!
Yogautövare och surfare! I bakgrunden ser ni ön La Gomera :)
2 ord som beskriver Teneriffa: moln och berg!

Idag var det min sista dag som 20åring. Med tanke på hur mycket min födelsedag betyder för mig så är jag så otroligt glad över att jag blev så firad innan jag åkte, tack alla nära och kära för det! ♥

Mitt nya hem

Eftersom bilder på mitt nya boende är efterfrågade så kommer dem nu! Vi bor i ett stort hus på 4 våningar, med en massa terrasser och en pool. Vi är 21 st som bor här och alla har egna rum, vissa har egna badrum med men jag delar med en annan tjej. Det roliga är att eftersom vi är så många så i köket t.ex. så är det 3 spisar, 3 kylskåp, ja tre av allt så man kan laga mat flera stycken samtidigt, supermysigt tycker jag! 
Här ska jag nog trivas! :)
Vi bor uppför en kulle, givetvis. Här ser ni hur ön ser ut, kullar och berg överallt! Det har varit väldans molnigt idag men det är fortfarande varmt i luften :)

Teide

Första dagen på jobbet innebar att studera vulkanen Teide, Spaniens största vulkan. Denna och nästa vecka kommer jag att studera = åka med på alla utflykter!