Bästa säljaren juni månad

Woop woop! Fick veta att jag var den bästa säljaren för juni månad så belönas med ett presentkort på Zara. Jättekul verkligen och en bra boost. Nu jäklar ska jag se till att vinna det för augusti månad med!!!!

Ute på sköldpaddsspaning

Efter mer än halva säsongen så fick jag äntligen studera vår båtutflykt på Veleka floden! Vi var ute med båt i ca en och en halvtimme och fick se mängder utav sköldpaddor :)
Nu på kvällen så har jag och Signe äntligen haft picnik och sett solnedgången vid havet som jag tjatat så länge om att göra :) 

Har gått och sprängt trumhinnan, men..

Efter en vecka och 3 läkarbesök så är det nu konstaterat att trumhinnan i mitt öra har spruckit! (vilket jag redan konstaterat efter första dagen med oändlig smärta tack vare min kära vän google) att den ens kunde göra det, fyya.. Så jag fortsätter med min nya bästa vän antibiotika och håller tummarna för att det ska läka, konsekvenserna vågar jag inte ens tänka på..

Nu till en HELT annan sak, idag ska nämligen alla söka sina vinterdestinationer. Men inte jag, för jag har redan fått min :D Jag ska till underbara paradiset MAURITIUS och jag kunde inte varit gladare!! Sitter i skrivande stund och tittar på alla underbara bilder och drömmer mig bort... I december så är det du och jag Mauritius, love you already ♥♥♥
Dem första men absolut inte de sista bilderna jag kommer lägga upp på denna ö!